Radiatorombouw

In dit pand heb ik deze radiatorombouw gemaakt. Een uitdaging van dit project was dat de betimmering meer dan 6 meter lang moest zijn. Om de vensterbank naadloos te laten doorlopen heb ik met een sterk plamuur de naden dichtgezet. De drie roosters zijn uitneembaar voor onderhoude. De klant kwam met het idee om de roosters niet te schilderen, wat uitstekend werkte.

Dit is de ervaring van de klant:

"Eind juli 2019 heeft Lucas een radiatorombouw voor me gebouwd over de volle lengte van de eetkamer. Dit betreft van muur tot muur 6.50 meter. Omdat het een historisch pand betreft lopen de muren, ramen en kozijnen behoorlijk scheef hier en daar. Nogal een uitdaging dus!

Lucas heeft een waar kunststukje verricht. Het resultaat is fantisctisch en ik ben er erg blij mee. Lucas is op en top een vakman en weet wat hij doet. Het is mooi om te zien met hoeveel passie en liefde hij te werk gaat. Daarnaast is Lucas uiterst plezierig in de omgang: rustig, bescheiden en zeer vriendelijk. Hij denkt mee met het ontwerp en de verschillende mogelijkheden om iets te verwezenlijken. Lucas werkt netjes, degelijk en secuur en rust niet totdat hijzelf ook tevreden is over het resultaat.

Ik kan niet anders dan Lucas van harte aanbevelen bij een dergelijke houtbewerking klus!"